آش آلو

هنوز امتیازی ثبت نشده است.
Please wait...
زمان آماده سازی
240 دقیقه
زمان پخت
240 دقیقه
میزان سختی
متوسط
سرو
4 نفر
وعده غذایی
شام
ارسال توسط
ارسال در
نخود
1 پیمانه
پیاز داغ
2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپ خوری
لوبیا چیتی
0 1/5پیمانه
آلو بخارا
300 گرم
رشته آش
200 گرم
نمک
0 به مقدار لازم
فلفل
0 به مقدار لازم
زردچوبه
0 به مقدار لازم
آش آلو

آش آلو یکی از غذاهای سنتی استان مرکزی می باشد این غذا در شهر ساوه طرفداران خاص خود را دارد.آش آلو دستور پخت های مختلفی دارد وتقریبا هر شهری بنا به ذائقه مردم آن منطقه نوع خاصی از آن را تهیه می کند.استفاده از آلو باعث می شود که آش طعم ملسی پیدا کند که البته طعم آن هم باز بستگی به نوع آلویی دارد که در آن به کار می برید.معمولا آش ها طعم شور و ترشی دارند بنابراین بهتر است از آلویی استفاده شود که بدون استفاده از مواد افزودنی دیگر این طعم را به غذای شما بدهد. آلو یک میوه تک هسته ای از خانواده زردآلو و هلو می باشد.

خواص آلو

خواص آلو بخارا یا همان آلو خشک کمتر از میوه آلو نیست.ویتامین سی موجود در آلو بدن را در برابر عامل‌های عفونی تقویت و با التهاب و رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کند. آلو به حفظ سلامت قلب هم کمک می‌کند.

آلوبخارا

ویتامین سی موجود در آلو به‌خصوص برای جلوگیری از بروز مشکلات قلبی در بیماران دیابتی به‌شدت مفید است.آلو و آلوبخارا ملین‌های طبیعی بسیار موثری هستند و کاری می‌کنند که شکم به‌خوبی و منظم کار کند.آلو و آلوبخارا توانایی بدن را در جذب آهن افزایش می‌دهند.

بدن برای تولید سلول‌های خونی به‌شدت به آهن موجود در آلو نیاز دارد. آهن باعث می‌شود گردش خون بهبود پیدا کند و نمی‌گذارد بدن دچار کم‌خونی شود.

آلو سموم را از بدن می‌زداید، از یبوست جلوگیری می‌کند، و به‌صورت طبیعی وزن را کاهش می‌دهد. سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان است و هر دوی این‌ها به هضم راحت‌تر و سوخت‌وساز بهتر یاری می‌رسانند.

نکات غذایی

  • به جای سرخ کردن پیاز آن را همراه با نعناع در حرارت ملایم تفت دهید.
  • این غذا وعده مناسبی برای پیش غذا و شام می باشد.
  • این غذا می تواند حدود 10% انرژی روزانه یک فرد بزرگسال را تامین کند.
  1. مرحله 1 ابتدا پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن مخصوص سرخ کردن تفت می دهیم.
  2. مرحله 2 سپس ادویه ها و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
  3. مرحله 3 نخود و لوبیا را که از قبل خیس کرده ایم ، به ظرف اضافه می کنیم و حدود 2 لیتر آب روی آن می ریزیم.
  4. مرحله 4 قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا حبوبات پخته شوند.(حدود 2 ساعت زمان می برد).
  5. مرحله 5 پس از پخته شدن حبوبات ، پیاز و رب اضافه می کنیم و روی آنها آب می ریزیم تا خوب با هم مخلوط شوند و پخته شوند.
  6. مرحله 6 سپس آلوها را که به مدت 15 دقیقه خیس کرده ایم ، به آن اضافه می کنیم.
  7. مرحله 7 پس از ریختن آلوها ، و بعد از گذشت حداقل 15 دقیقه رشته آشی را اضافه می کنیم.
  8. مرحله 8 در نهایت پس از آنکه رشته ها نرم شد و آش لعابدار شد ، شعله را خاموش می کنیم و غذا آماده است.

دیدگاهی وجود ندارد، اولین نفری باشید که دیدگاه ثبت می کنید!

پاسخی بگذارید

توجه: دیدگاه های منعکس شده در سایت نظر کاربران است و لزوما مورد تایید سایت نیست.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند

*
*